Ексклюзиви
неділя, 23 серпня 2015 02:57

Росія випробувала балістичну ракету, яка пролітає 10 тисяч кілометрів

Росія випробувала балістичну ракету, яка пролітає 10 тисяч кілометрів
ren.tv

На полігоні Капустін Яр в Астраханській області Росії вчора, 22 серпня, була випущена у випробувальному режимі міжконтинентальна балістична ракета РС-12М "Тополь". Про це повідомляє прес-служба Ракетних військ стратегічного призначення.

Як наголошується в повідомленні, навчальна бойова частина балістичної ракети із заданою точністю вразила умовну ціль на полігоні Сари-Шаган у Казахстані.

"Метою пуску стало випробування перспективного бойового оснащення міжконтинентальних балістичних ракет", - повідомили російські військові.

У прес-службі РВСН відзначили, вага триступеневої ракети РС-12М становить близько 45 тонн. За офіційною інформацією, вона може доставляти бойову частину, в тому числі з ядерним зарядом, на відстань близько 10 тисяч кілометрів.

Раніше у Міноборони США висловили занепокоєння, що Росія становить загрозу існуванню Сполучених Штатів через свій ядерний арсенал і політику уряду Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Росія випробувала балістичну ракету, яка пролітає 10 тисяч кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути