Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2015 08:22

Російський консул заспокоїв ГРУшників: якщо посадять, то ненадовго

Російський консул заспокоїв ГРУшників: якщо посадять, то ненадовго

Російський консул запевнив затриманих на Донбасі ГРУшників, що, навіть якщо вони отримають тюремний строк в Україні, це буде ненадовго.

Про це в інтерв'ю "Новой газете" заявив сержант головного розвідувального управління Генштабу Росії Олександр Александров.

"З приводу обміну (сказав. - Ред.), що ведуться переговори. І поки ми перебуваємо під слідством, про жодні обміни мови йти не може. Сказав, щоб ми не переживали, Росія про нас не забула. Що Росія буде допомагати нам, і навіть якщо нас посадять, це буде ненадовго", - сказав Александров.

Водночас він визнав, що Україна дбає про своїх солдатів, у той час як уряд Росії від власних військовослужбовців відмовляється.

"Хоча дивишся на них (українських військових. - Ред.), вони повертаються як герої, гідно повертаються. Батьківщина від них не відмовляється, навіть від тих, хто побував у полоні. Піклуються про них, намагаються повернути. А у нас так цікаво виходить... А держава просто не зовсім гарно поводиться, відмовляється", - зазначив сержант ГРУ.

Нагадаємо, 16 травня в районі міста Щастя були затримані двоє російських ГРУшників Олександр Александров і Євген Єрофеєв. Пізніше в Міноборони Росії заявили, що вони є колишніми військовими.

Зараз ви читаєте новину «Російський консул заспокоїв ГРУшників: якщо посадять, то ненадовго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути