Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2015 14:22

Російський кліп з дорослими поцілунками напівголих дітей обурив інтернет

 

12-річні діти в своєму першому музичному кліпі з'явилися напівоголеними та поцілувалися, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на By24.org.

До Дня Перемоги в Росії представили новий дитячий колектив "Лисенята", учасниками якого є 12-річні хлопчик і дівчинка. У своєму першому ж кліпі вони постають напівголими і цілуються.

При цьому, на відміну від "солістів" колективу, його автор і продюсер досить відома людина в російському шоу-бізнесі. Це - Валерій Полієнко, який свого часу писав тексти групам "Тату" і "Звери".

Сам Полієнко зізнається, що деталі його нового проекту "ще тільки оформляються". Однак у нього вже є логотип - рудий скрипковий ключ, що плавно перетворюється на лисячий хвіст. При цьому група "Лисенята" або, в англійському варіанті, Little Foxes, позиціонується як "анархічна".

У прем'єрному кліпі 12-річні учасники колективу постають у напівголому вигляді, чомусь обмотані кулеметними стрічками з патронами. Дуже скоро хлопчик і дівчинка починають цілком по-дорослому цілуватися. Текст їхної пісні при цьому складається всього з однієї фрази: "Якщо правила перевидумати, все можна виграти". Імовірно, мається на увазі повне нехтування Росією нормами міжнародного права ("правила перевидумати"), після якого відбулася анексія Криму. А поцілунки дітей при монтажі кліпу були перемішані з архівними кадрами параду Перемоги на Красній площі в Москві і кінохронікою за участю Йосипа Сталіна.

У соціальних мережах вже триває гаряче обговорення. Деякі навіть погрожують "масовими подачами заяв до прокуратури". 

Зараз ви читаєте новину «Російський кліп з дорослими поцілунками напівголих дітей обурив інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути