четвер, 30 жовтня 2014 13:56

Російські "специ" підчистять ряди бойовиків на Донбасі - РНБО

Російські "специ" підчистять ряди бойовиків на Донбасі - РНБО
Фото: ria.ru

На контрольовані незаконними збройними формуваннями території на сході України прибув спецпідрозділ ФСБ РФ для зачистки бойовиків.

Про це розповів спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Він повідомив, що, за оперативною інформацією, ватажкам бойовиків ДНР відданий наказ про передислокацію всіх підрозділ з м.Донецьк у м.Шахтарськ, крім угруповання "Оплот". Це викликало нову хвилю протистоянь між бойовиками "Оплоту" та іншими підрозділами. Зокрема, "Схід Кальміус" і "Російська православна армія" планують об'єднатися для протистояння з "Оплотом", а тих, хто проти, чекає фізичне усунення, зазначив представник РНБО.

"З метою наведення ладу серед терористів з Росії на територію АТО прибув диверсійний спецпідрозділ ФСБ РФ "Вимпел" у кількості 100 осіб, які проводитимуть каральні операції серед бойовиків", - сказав Лисенко.

Він також зазначив, що заяви бойовиків щодо відновлення бойових дій на Донбасі не є новиною, оскільки бойові дії вони не припиняли.

"Чому Захарченко ( "прем'єр-міністр" ДНР - ред.)  знову заговорив про війну? Це, напевно, тому що хтось його попросив про це сказати. Тому що бойові дії так і не припинялися. Вони грубо порушують щодня умови, а також протокол і меморандум, який вони підписали в Мінську ", - зазначив Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Російські "специ" підчистять ряди бойовиків на Донбасі - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути