Ексклюзиви
середа, 04 травня 2016 22:22

Російські комуністи погрожують судом Євробаченню через "українську" Кубань

Російські комуністи погрожують судом Євробаченню через "українську" Кубань

"Комуністи Росії" з Краснодарського краю мають намір звернутися до ЄСПЛ у зв'язку з тим, що контур України, що з'явився на відео з репетиції Джамали на "Євробаченні", включав в себе Краснодарський край.

Про це пишуть РИА Новости.

"Рішенням партійного бюро ми направляємо позов до Європейського суду з прав людини з вимогою відшкодування шкоди всім жителям Краснодарського краю ... Кубань була і буде невід'ємною частиною Росії і не дозволить нікому жартувати таким чином", - заявив секретар краснодарського відділення партії Михайло Абрамян.

Як зазначив він, партія вимагатиме компенсацію за моральну шкоду в розмірі тисячі євро для кожного жителя Краснодарського краю.

Більше того, кубанські комуністи звернулися до організаторів конкурсу з листом, в якому вимагають припинити провокації. В іншому випадку вони будуть змушені домогтися припинення трансляції провокаційних акцій "Євробачення" на всій території Росії ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори Євробачення вибачились за заборонені прапори

Відзначимо, раніше організатори "Євробачення 2016" випустили ролик фрагментів виступів учасників, де і "приєднали" російську Кубань до України.

Зараз ви читаєте новину «Російські комуністи погрожують судом Євробаченню через "українську" Кубань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути