Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2015 04:42

Родина повішеного бійця "Азову" не погоджується із версією про самогубство

Родина повішеного бійця "Азову" не погоджується із версією про самогубство

Поховання одного з керівників полку "Азов" Ярослава Бабича, якого тиждень тому знайшли повішеним у власній квартирі, перенесли.

В основну версію слідства - самогубство - рідні та друзі Ярослава не вірять і кажуть, що на те не було жодних причин. А тому і наполягають на додаткових незалежних експертизах. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У ніч загибелі Ярослав повернувся з Карпат, де два тижні проводив навчання з новобранцями "Азову". Дружина і троє дітей були в іншій області. Він перестав виходити на зв'язок, пошуки результатів не дали. Вирішили заходити в квартиру. В міліції кажуть - жодних ознак насильницької смерті, схиляються все ж до самогубства. "Наразі офіційних якихось заяв про те, що це може бути вбивство – ми не можемо говорити. Виявили без ознак насильницької смерті. Квартира була замкнута зсередини", - кажуть у міліції.

Одна з головних зачіпок противників версії самогубства - з Ярослава зняли прикраси. Про це ТСН телефоном розповів його близький товариш. За його словами, з функціонера "Азову" зняли два кільця, одне з яких було заручним, а також кулон з ланцюжком.

Ще одна версія - помста ворогів. Окрім юридичної практики, Ярослав - один з тих, хто створював "Азов", займався набором перших добровольців, узаконюванням полку. Перед цим в Мережу ще й злили базу даних бійців "Азову".

Відкидають навідріз і рідні і друзі версію внутрішніх суперечок у полку. Кажуть, що тут всі одне за Одного. Вони наполягають на додаткових експертизах тіла. Говорять про вплив отруйних речовин, інсценування самогубства. Хочуть залучити незалежних фахівців, тому перенесли похорон.

Ярослава Бабича знайшли повішеним у власній квартирі 26 липня вранці. Бабич не виходив на зв'язок упродовж доби. Після цього міліціонери почали шукати його. Тілесних ушкоджень, окрім сліду від зашморгу, на загиблому не виявили.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/miliciya-vvazhaye-scho-smert-funkcionera-shtabu-azova-bula-samogubstvom-467166.html

Зараз ви читаєте новину «Родина повішеного бійця "Азову" не погоджується із версією про самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути