понеділок, 23 грудня 2013 23:53

Режисер Нацопери не хоче, щоб глядачі закидали Абдулліну яйцями

Режисер Нацопери не хоче, щоб глядачі закидали Абдулліну яйцями
Фото: newzz.in.ua

Скандальна оперна співачка Катерина Абдулліна розповіла "Вестям", що на її життя закриття кримінального провадження у справі про її висловлюванні на адресу освіти в Україні ніяк не позначилося: "Я про це взагалі не думала. Я зараз зайнята гастролями в Росії та регіонах України і розучуванням нового репертуару в Національній опері", - сказала нам співачка.

При цьому головний режисер Національної опери Анатолій Солов'яненко говорить, що в найближчі роки Абдулліна на сцену театру затії не вийде: "У репертуарі на наступний рік її немає. Можливо, не буде і через рік, бо не можу допустити, щоб глядачі закидали акторів нашого театру яйцями", - міркує Солов'яненко.

За його словами, Катерина не спілкується з трупою театру і тримається особняком. "Звільнити її до того, як її дитині виповниться 14 років, ми, за законом, не можемо (зараз дочці співачки 7 років - Авт.). Потім - все може бути", - говорить режисер.

До речі, два інші кримінальні виробництва за участю Абдулліної - з приводу крадіжки речей з її дому і того, що її закидали майонезом - поки не закриті. "Коли я дзвоню слідчому, щоб щось дізнатися, він спочатку не бере слухавку, а потім відключає телефон", - зітхає співачка.

Сьогодні МВС закрило кримінальне провадження у справі скандальної співачки Аблулліной. Як повідомили "Вестям" в МВС Шевченківського району столиці, справу закрили через "відсутність складу кримінального порушення".

Зараз ви читаєте новину «Режисер Нацопери не хоче, щоб глядачі закидали Абдулліну яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути