четвер, 22 серпня 2013 17:59

Рейтинг українських шкіл тепер можна буде відслідковувати в мережі

Рейтинг українських шкіл тепер можна буде відслідковувати в мережі
Фото: tsn.ua

В українському сегменті інтернету з'явився новий сервіс, який дозволяє визначити рейтинг якості навчання у школах, розташованих поблизу конкретного користувача. Сервіс "Шукаю тебе, школо" створений на базі сайту "Тексти" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Проект "Шукаю тебе, школо" є геолокаційним сервісом, який оброблятиме базу даних результатів ЗНО по усіх школах, ліцеях та гімназіях України. Залежно від місця знаходження користвача, яке визначатиметься за його IP, сервіс пропонуватиме список шкіл поблизу і рейтингуватиме їх залежно від результатів ЗНО з обраних предметів. Детальна інструкція з користування опублікована на сайті "Тексти".

Наразі сервісом можуть скористатися мешканці Києва, Львова, Харкова, Чернівців, Одеси, Донецька, Севастополя, Дніпропетровська та Запоріжжя. Протягом найближчих тижнів мають з'явитися дані по інших містах України.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг українських шкіл тепер можна буде відслідковувати в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути