пʼятниця, 17 квітня 2015 20:49

Регіоналка Бондаренко попросила Авакова про охорону

Регіоналка Бондаренко попросила Авакова про охорону
Олена Бондаренко. Фото: УНІАН

Народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань від Партії регіонів Олена Бондаренко звернулася до Міністерства внутрішніх справ із заявою про погрози, які упродовж останнього дня надходять на її акаунт у соціальній мережі.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Я розумію, що є багато фальшивих акаунтів, проте є і цілком реальні люди, які стоять за погрозами", – підкреслила Бондаренко.

Екс-нардеп вже отримала повідомлення про реєстрацію її заяви та відкриття кримінального провадження.

"Тепер я цілком спокійна. Мені буде виділена офіційна охорона, щоб з моїм життям і здоров'ям нічого не трапилося", – зазначила Бондаренко, а також висловила вдячність главі МВС України Арсену Авакову за підтримку та сприяння.

Тим часом, народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Сергій Лещенко виклав в Твіттері фотокопію відповіді від Генпрокуратури на запит депутата Єгора Соболєва (фракція "Об'єднання" Самопоміч "), в якому йдеться, що Генеральна прокуратура України не бачить підстав для надання охорони колишньому главі Державної фінансової інспекції Миколі Гордієнко.

Раніше Арсен Аваков заявляв, що МВС готова надати охорону колишньому главі Держфінінспекції Н.Гордіенко, що звинуватив уряд Арсенія Яценюка в корупції, і екс-депутату від Партії регіонів О.Бондаренко, що заявила про погрози на її адресу. Крім того, міністр порадив усім, хто боїться за своє життя, будучи носієм важливої ​​інформації, негайно звернутися до МВС або прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Регіоналка Бондаренко попросила Авакова про охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути