Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2015 17:26

Речник Путіна "засвітив" на весіллі годинник за півмільйона доларів

Речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков на своєму весіллі "засвітив" годинник, що коштує понад $ 600 тисяч.

Про це написав російський опозиціонер Олексій Навальний на своєму сайті.

Він зазначив, що годинники, які Дмитро Пєсков "засвітив" у тому числі і під час свого весілля з Тетяною Навкою, це Richard Mille RM 52-01. Випустили їх всього 30 штук.

"Те, що ми бачимо на фотографіях із "весілля року", - це не просто весілля, а класичний приклад "незаконного збагачення". Годинники вартістю з квартиру є, а легальних доходів на покупку таких годин - немає", - йдеться у повідомленні сайту.

 

Пізніше Пєсков для ЗМІ заявив, що годинник подарувала йому дружина в день весілля. Проте Навальний стверджує, що це не відповідає правді.

"Господи, ну ось людина цей бреше щодня і по багато разів. Робота його полягає в нескінченному брехня. А все одно виходить жахливо. Пєсков повідомив РБК, що дорогий годинник - це подарунок дружини. Тобто - Навки. Мабуть, 15 тижнів тому у нього була ще якесь весілля з якоїсь іншої Навкою, адже в новеньких годиннику за 37 мільйонів рублів він хизувався вже тоді", - написав Навальний.

Варто відзначити, що є фотографія, зроблена рік тому, десь Пєсков позує з тим самим годинником.

 
Зараз ви читаєте новину «Речник Путіна "засвітив" на весіллі годинник за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути