понеділок, 29 серпня 2016 02:59

Радник Путіна написав зухвалого листа Луценку

Радник Путіна написав зухвалого листа Луценку
www.unian.ua

Радник президента Росії Сергій Глазьєв, якого оголосили в розшук на території України, написав зухвалого листа генпрокурору України Юрію Луценку. У листі радник перерахував ряд божевільних вимог.

Лист опублікований на офіційному сайті Глазьєва.

За словами радника Путіна, в лютому 2014 року на території України відбувся державний переворот, а це означає, що всі закони і постанови, ухвалені Верховною Радою після цього є незаконними.

Це нібито стосується і указів про призначення на керівні посади нинішнього керівництва України, в тому числі і самого Луценка.

Глазьєв заявив, що у нинішнього генпрокурора немає прав викликати його на допит, а також перерахував ряд вимог до Луценка.

"Арештувати всіх учасників державного перевороту, вчиненого в Києві 21 лютого 2014 року включно з депутатами Верховної Ради, які прийняли рішення про узурпацію влади, призначених ними керівників органів влади і призвідників заворушень. Визнати такими, що не відбулися вибори 25 травня і 26 жовтня 2014 року, а прийняті на підставі їх результатів акти про призначення "Президента України" та депутатів "Верховної Ради України" - протизаконними, як і всі наступні рішення цих органів влади", - йдеться у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ненавиджу, він відкрив двері війні - Луценко про Єфремова

Також радник Путіна хоче, щоб українських добровольців визнали терористами. Крім того, Глазьєв забажав, щоб Луценко запропонував йому варіанти "відновлення легітимної влади" в Україні.

Нагадаємо, Луценко сказав, кого з соратників Путіна викликає на допит.

Зараз ви читаєте новину «Радник Путіна написав зухвалого листа Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути