пʼятниця, 22 серпня 2014 15:49

Путінський гумконвой можуть атакувати російські військові - Шкіряк

Путінський гумконвой можуть атакувати російські військові - Шкіряк
Фото: gazetavv.com

Військовий гумконвой Путіна має завдання - спровокувати атаку з боку сил АТО. Це буде виправданням для повномасштабного вторгнення в Україну російських військ.

Про це у Фейсбуку пише радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Головна злочинна ідея військового "гумконвою" Путіна - це спровокувати атаку з боку сил АТО, щоб виправдати можливе повномасштабне вторгнення в Україну військ РФ, що у великій кількості знаходяться на різних участках кордону з Україною. Враховуючи неадекватнівсть та психічну неврівноваженість президента РФ, не можна виключати свідому провокацію, коли цю колону атакують самі російські військові, звинувативши в цьому Україну", - заявив він.

Шкіряк вважає, що Путін - "планетарний терорист і загроза сучасній цивілізації". " Він не зупиниться. Це повинні усвідомити лідери країн на всіх континентах і діяти адекватно, усіляко підтримуючи Україну. В тому числі, мова йде про негайне надання нам прямої військової допомоги з боку західних партнерів. Дипломатія - це добре і правильно, але щодня мирні люди гинуть від рук кривавого російського агресора. Час "ч" вже давно настав...", - акцентує Шкіряк.

Водночас радник Авакова закликає не панікувати і не впадати у розпач. "Навпаки, ще більша концентрація сил та енергії. Ми сильні, бо ми єдині. Тримаємося, гуртуємося і продовжуємо нашу боротьбу до перемоги. Слава Україні!", - завершує допис він.

Зараз ви читаєте новину «Путінський гумконвой можуть атакувати російські військові - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути