Ексклюзиви
субота, 18 квітня 2015 14:55

Путін застеріг Ізраїль від постачання зброї Україні

Путін застеріг Ізраїль від постачання зброї Україні
Фото: expert.ru

Ізраїльська влада має право приймати рішення про постачання зброї на Україну у відповідь на постачання РФ комплексів С-300 Ірану, але подібний вибір є контрпродуктивним.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю програмі "Вести в субботу" з Сергієм Брильовим, передає РІА "Новости".

"Це вибір, вибір ізраїльського керівництва, вони можуть робити те, що вважають за доцільне. Думаю, що це контрпродуктивно. Якщо мова йде про летальну зброю", - відзначив він.

"Бо це лише призведе до додаткового витка протистояння. До збільшення людських жертв, а результат буде той самий", - пояснив Путін.

Водночас Путін додав, що зброя, що постачається Росією Ірану, носить оборонний характер, "і ніяк не підриває обороноздатність Ізраїлю".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у відповідь на ймовірний продаж Росією Ірану зенітно-ракетного комплексу С-300 Ізраїль може розморозити постачання зброї Україні та Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Путін застеріг Ізраїль від постачання зброї Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути