неділя, 10 травня 2015 09:29

Путін прокоментував відсутність на його параді західних лідерів

Путін прокоментував відсутність на його параді західних лідерів
Фото: obozrevatel.com

Президент РФ Володимир Путін не засмутився через відсутність західних лідерів на військовому параді на честь 70-річчя Перемоги у Москві.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Росія", передає РБК.

"Всі, кого ми хотіли бачити, були тут. Головне - щоб люди розуміли, що боротьба з нацизмом була дуже важливою, і перемога над нацизмом - це дуже важлива віха в історії людства", - розповів Путін.

Президент Росії відзначив присутність на урочистому прийомі в Кремлі ветеранів із США. За його словами, вже добре, якщо люди щиро радіють відзначення Дня Перемоги над нацизмом.

Путін зазначив, що це свято - найголовніше в історії Росії, підкресливши, що вирішив взяти участь в акції "Безсмертний полк" саме на Красній площі.

На урочистості з нагоди 70-річчя у Великій Вітчизняній війні в Москву приїхали лідери 27 країн, у тому числі президенти входять в ЄС Кіпру, і Чехії, прем'єр-міністр Словаччини та президент Сербії. Останні троє не прийшли на військовий парад на Червоній площі, проте поклали квіти до Могили Невідомого Солдата в Олександрівському саду, а також відвідали урочистий прийом у Кремлі.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував відсутність на його параді західних лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути