пʼятниця, 12 лютого 2016 17:34

Правоохоронні органи на Рівненщині перетворюються на мафію - депутат

Правоохоронні органи на Рівненщині перетворюються на мафію - депутат

Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook розповів про зловживання становищем, а також повну службову невідповідність працівників Головного управління Національної поліції в Рівненській області на чолі з Сергієм Максимовим.

"Сьогодні в Рівненській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією. Присутні громадські активісти підняли питання ігнорування правоохоронцями проблеми незаконних забудов, де забудовники для боротьби із незадоволеними будівництвом містянами наймають озброєних тітушок. Також лунало обурення щодо нещодавнього викрадення бійця АТО групою начебто луганських міліціонерів.

Громадські активісти мають чисельні докази непрозорості її роботи, і залучення до лав її членів сумнівних осіб. Завдяки цій комісії до лав правоохоронних органів повертаються люди, що не тільки мають бути відсторонені, а й притягнуті до відповідальності за свою діяльність.

Корупція, покривання незаконного видобутку бурштину, повний занепад боротьби із злочинністю - це основана діяльність національної поліції на Рівненщині. Про жодні реформи і покращення охорони громадського порядку мова не йде", - зазначив опозиціонер.

Насамкінець, Мосійчук додав, що такий стан речей недопустимий, та пообіцяв звернутися з цим питанням до Міністра внутрішніх справ.

"По результатах засідання, комісія постановила, що перебування т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Сергія Максимова на своїй посаді перешкоджає реформуванню поліції в області. В зв'язку з цим, членами комісії одностайно прийнято рішення звернутись до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе з проханням звільнити Максимова від виконання його обов'язків. На найближчій сесії обласної ради, 11 березня, це питання буде винесено на розгляд", - завершив парламентар.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронні органи на Рівненщині перетворюються на мафію - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути