Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 11:14

Потік автомобілів на окуповану територію Донбасу збільшився удвічі

Потік автомобілів на окуповану територію Донбасу збільшився удвічі
Черга на КПВВ "Зайцеве"

Кількість машин, які їдуть на окуповану територію Донбасу через пункти пропуску, збільшилася вдвічі. Про це повідомила Держприкордонслужба.

"Сьогодні зранку на КПВВ "Зайцеве" та "Георгіївка" на оформлення очікувало близько 350 та 150 транспортних засобів відповідно, які прямують на в'їзд із неконтрольованої території. Черги на виїзд складали 250 та 300 автівок, що удвічі більше ніж попередньої доби. Менше скупчення автівок спостерігалося на виїзд на КПВВ "Новотроїцьке" та "Гнутове": 50 та 15 транспортних засобів. Також 200 і 80 автомобілів очікувало оформлення на в'їзд", - зазначили у відомстві.

За даними Держприкордонслужби, протягом вчорашнього дня спостерігалося збільшення пасажиро-транспортного потоку порівняно з попередньою добою. Всього через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 8540 осіб та 1350 транспортних засобів; КПВВ "Георгіївка" - 4755 осіб та 1200 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 6065 осіб та 2495 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 2935 осіб та 605 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 2555 осіб.

Нагадаємо, жителі Донбасу подали петицію президенту України проти черг на пунктах пропуску. Вони аргументують це тим, що через довгі черги і відсутність будь-яких умов перебування порушують права людини.

Зараз ви читаєте новину «Потік автомобілів на окуповану територію Донбасу збільшився удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути