Ексклюзиви
понеділок, 10 серпня 2015 18:11

Посольство Росії в Польщі не вважає "гріхом" знищення їжі

Посольство Росії в Польщі не вважає "гріхом" знищення їжі
Фото: abnews.ru

Посольство Росії в Польщі висловило невдоволення словами міністра сільського господарства і розвитку сільської місцевості Марека Савицького, який назвав "гріхом" знищення санкційних продуктів.

Про це йдеться в повідомленні на сайті посольства.

"Не належить міністру захищати інтереси тих, хто порушує закон і намагається провозити в Росію свої товари в обхід існуючих правил. Може бути, в цьому і криється той "дуже тяжкий гріх", про який говорить пан міністр? Адже очевидно, що і про якість контрабандної продукції, яка не піддається жодним перевіркам, говорити не доводиться. А між тим пану міністру мають бути відомі численні проблеми, які виникають у польських експортерів з російським фітосанітарним контролем", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня міністр сільського господарства Польщі Марек Савицький закликав президента РФ Володимира Путіна припинити нищити санкційні продукти харчування.

У Росії з 6 серпня почав діяти указ про знищення санкційної продукції не лишена кордоні, а й по всій країні. Протягом першого дня дії указу було знищено понад 250 тонн продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Посольство Росії в Польщі не вважає "гріхом" знищення їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути