субота, 23 серпня 2014 11:44

Порошенко пообіцяв українцям грандіозні тектонічні зміни

Порошенко пообіцяв українцям грандіозні тектонічні зміни
lenta-ua.net

Президент України Петро Порошенко обіцяє жителям Луганська і Донецька мир, а всім українцям великі зміни.

Про це він заявив у суботу в Києві на церемонії урочистого підняття Державного Прапора України, повідомляє прес-службу президента.

"За любов до цих кольорів імперія етапувала наших патріотів на сибірську каторгу. Під нашим прапором народ повстав на захист своїх прав під час Революції Гідності", - сказав він. Порошенко звернув увагу, що прапори України та Європейського Союзу - витримані в одних кольорах. Він переконаний, що для українського прапору не знайти більш мирних кольорів.

"Ми - мирний народ, але готові платити і платимо - потом і кров'ю - за право жити під цим прапором, під цим небом і серед цих полів", - заявив президент. За його словами, синьо-жовтий прапор став символом спокійного життя, до якого українські Збройні Сили повертають Донбас, звільняючи його від терористів.

"Державний прапор знову гордо майорить над Слов'янськом і Краматорськом, Лисичанськом і Сєверодонецьком, Артемівськом та Костянтинівкою. Миру чекають катовані бойовиками жителі Донецька та Луганська. І я вам обіцяю - обов'язково дочекаються!", - сказав Порошенко.

Він також пообіцяв країні великі зміни.

"Ми - на порозі грандіозних, тектонічних змін. Так само, як наші воїни встановлюють прапор над звільненими містами і селами, ми всі разом спільною працею зобов'язані підняти прапор перемоги над подоланням корупції, безробіття і бідності", - заявив президент на церемонії підняття прапора.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко пообіцяв українцям грандіозні тектонічні зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути