Ексклюзиви
неділя, 27 грудня 2015 15:33

Понад сто Дідів Морозів проїхалися на велосипедах Запоріжжям
6

Фото: Яна Матвієнко

Більше ста велосипедистів проїхалися сьогодні головним проспектом Запоріжжя. Всі – в костюмах Дідів Морозів і Снігуроньок, на велосипедах – новорічна атрибутика. Таким чином активісти вітали містян з прийдешніми святами.

"Три роки тому ми вперше провели такий велопробіг – на сьогодні він став традицією. Тоді я побачила, як в Англії катаються Санта-Клауси, та подумала: а чому б і в Запоріжжі не провести таку акцію?! З кожним роком учасників заходу стає все більше – до ініціативи приєднуються і громадські організації", - розповіла організатор велопробігу Юлія Якуніна. Дівчина працює медсестрою, а у вільний час їздить на велосипеді.

В акції взяли участь і діти, і дорослі. Наймолодшій велосипедистці – 7 років. На захід школярка прийшла з батьками. Найстаршому учаснику акції – 82. Не дивлячись на вік, дідусь тільки півроку знаходиться на пенсії: все життя пропрацював травматологом в обласній дитячій лікарні. Говорить, громадським транспортом не користується – всюди їздить на велосипеді.

Велопробіг тривав не більше години. Активісти проїхали від площі Леніна до головної ялинки міста. Дорогою роздавали дітлахам солодощі і вітали перехожих зі святами.

Зараз ви читаєте новину «Понад сто Дідів Морозів проїхалися на велосипедах Запоріжжям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути