Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 06:49

Польща і Німеччина виступили за політику військового стримування стосовно Росії

Польща і Німеччина виступили за політику військового стримування стосовно Росії
Фото: chdnews.com.ua

Міністри оборони Німеччини та Польщі Урсула фон дер Ляйен і Томаш Семоняк заявили, що участь Росії у війні на сході України змушує відновити політику військового стримування.

Таку думку міністри висловила в середу, 29 жовтня, у Берліні в рамках конференції керівних кадрів Бундесверу, передає Deutsche Welle.

Зокрема, Урсула фон дер Ляйен зазначила, що в українському конфлікті Росія намагається, як в XIX столітті, здійснювати великодержавну політику і досягати військовим шляхом те, що не вдається політично.

"Тому тут варто пристосувати наш власний потенціал військового стримування до нових умов", - наголосила глава німецького Міноборони.

В свою чергу, Семоняк підкреслив необхідність здійснення політики стримування з боку НАТО, оскільки нічого так не провокує потенційного агресора як "слабкість і податливість".
Крім того, німецький і польський міністри оборони підписали двосторонній меморандум про наміри посилити співпрацю між збройними силами обох країн.

Зараз ви читаєте новину «Польща і Німеччина виступили за політику військового стримування стосовно Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути