понеділок, 27 квітня 2015 11:05

Половина мітингуючих "шахтарів" у Києві були проплаченими - Аваков

Половина мітингуючих "шахтарів" у Києві були проплаченими - Аваков
Фото: lg-news.net

Серед людей, що брали участь у мітингах шахтарів в Києві минулого тижня, лише половина була працівниками вугільної сфери, а інші учасники були найняті організаторами.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в інтерв'ю одному з національних телеканалів, передає прес-служба МВС.

"Половина - це люди, які насправді приїхали, а половина - це ті, хто були найняті організаторами. Є кілька порушених проваджень, затримані. Це люди, які порушували громадський порядок. Це люди, які дозволили собі проявити непокора або опір міліції. Я вважаю, що це буде мати розвиток у найближчі 3-4 дні", - заявив Аваков.

Як повідомлялося, 21 квітня III З'їзд шахтарів України прийняв постанову про звернення до президента з вимогою відставки міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина за непрофесійне управління галуззю.

З'їзд шахтарів (близько 800 делегатів) також вимагав скликати засідання РНБО для вироблення заходів щодо урегулювання кризової ситуації у вугільній галузі.

Наступного дня делегати з'їзду, а також працівники державних і приватних вугільних підприємств вийшли на організований мітинг в підтримку рішень з'їзду. Мітинг проводиться біля Адміністрації президента, Кабміну і Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Половина мітингуючих "шахтарів" у Києві були проплаченими - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути