четвер, 07 квітня 2016 13:33

Подарунок від Феміди: Лозинського відпустили в день його народження

Подарунок від Феміди: Лозинського відпустили в день його народження
Віктор Лозинський покидає колонію / фото: Віталій Лазебник, "Сегодня"

Учора ввечері екс-депутата Віктора Лозинського відпустили з Бориспільської виправної колонії. Засуджений на 15 років за вбивство жителя Голованівська Валерія Олійника, вийшов з колонії за зразкову поведінку. 6 квітня йому виповнилось 57 років. Про це повідомляє газета "Сегодня."

О 20:00 до входу адмінбудівлі колонії під'їхав чорний легковик Audi з кіровоградськими номерами.

"Але побачивши журналістів, водій рвонув уперед, розвернувся і на величезній швидкості знову примчав до входу, звідки в цей момент, перестрибуючи через сходинки, вибіг Лозінський - у кепці і з базарною картатою сумкою в руках", - пише видання.

На питання журналістів, як йому сиділося, Лозінський сказав: "Все, всім пока!". Сів в авто і на швидкості зник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя, який звільнив Лозінського, випустив на 10 років раніше ще одного вбивцю

"Ми підтримуємо звільнення Лозинського на підставі його сумлінного ставлення до праці. Він неодноразово просив забезпечити його роботою, хоча адміністрація установи не завжди може це зробити. Крім того, він тримав спальне місце і тумбочку чистими. За моїми даними, Лозинський так і не визнає свою провину", - розповів Олег Осипов, керівник Бориспільської колонії.

Нагадаємо, вчора вранці Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення Віктора Лозінського. Колегія суддів залишила без змін рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 1 лютого. На думку суду, поведінка засудженого, його ставлення до праці, свідчить про те, що він виправився.

2009 року Віктор Лозинський на території мисливських угідь у Кіровоградській області застрелив із рушниці місцевого жителя Валерія Олійника. Через два роки Дніпровський райсуд Києва засудив екс-нардепа до 15 років тюрми. У березні 2014-го Вищий спеціалізований суд скоротив термін до 10 років. У слідчому ізоляторі Лозинський провів чотири роки. За прийнятим торік "законом Савченко" зарахували як вісім.

Зараз ви читаєте новину «Подарунок від Феміди: Лозинського відпустили в день його народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути