Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2015 14:22

Після закупівлі в українському Артемівську, жителі окупованих територій штурмують маршрутки

Після закупівлі в українському Артемівську, жителі окупованих територій штурмують маршрутки

Жителі міст Єнакієво та Горлівки, які зараз перебувають під російською окупацією, на автовокзалі міста Артемівськ, штурмують маршрутки, аби доїхати назад додому. В Артемівськ вони приїжджають отримати пенсії, соціальні виплати та закупити продукти. Перевізники тим часом підвищують плату за проїзд.

Якщо зранку 27 лютого із Горлівки до Артемівська можна було доїхати за 50 гривень, то назад дорога вже коштує 60.

"У нас такі ціни зараз. Олія 35 гривень, кілограм цукру 28, крупи по 25. Пенсії вже давно не платять. Оце у нас тільки ціни великі, а все решту мене особисто влаштовує. Воюють там наші місцеві хлопці, російських найманців нема. Це вас неправильно інформують, що у нас в Єнакієво російська армія. От коли я працювала в ПТУ в мене було 25 хлопців, то 20-ох з них я бачила в місті у формі. Але й українська армія теж непогана. От сьогодні мені солдат ваш сумку помагав нести. То я б не сказала, що він тут у добрі. Худі такі ходять, лиця на них немає. Це нас просто з вами лобами зіткнули, от і все. Обстріли після Дебальцево у нас теж припинились", - повідала жителька Єнакієво, бабуся, років 70-ти у черзі на маршрутку. Раніше працювала викладачкою в одному з ПТУ Єнакієво.

Як тільки до платформи під'їжджає будь-яка маршрутка, люди відразу кидаються до входу. На проході виникає величезна тиснява. Черги як такої тоді вже нема. Хоча попередньо її формують.

Зараз ви читаєте новину «Після закупівлі в українському Артемівську, жителі окупованих територій штурмують маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути