Ексклюзиви
субота, 02 травня 2015 21:53

Переселенці з Криму відкрили у Львові унікальне котокафе
13

Фото: Ярослав Тимчишин

Кафе, де обслуговують і людей і тварин відкрили у Львові переселенці з Криму. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Власники запрошують господарів приводити сюди своїх домашніх улюбленців. Ті ж, хто власних не має, можуть провести час разом із чотирилапими резидентами кафетерію.

Зараз тут проживає в повному достатку восьмеро котів, їх забрали з притулків або підібрали на вулиці.

За словами господарів закладу на цих тваринах вибір зупинили не випадково, адже вони дуже добре знімають стреси. Обіцяють, що невдовзі до котячого товариства приєднається і єнот.

Власниця кафе, Тетяна Годок, разом з чоловіком приїхала до Львова пів року тому із окупованого Криму. Каже, що давно хотіла відкрити подібний заклад, але не мала впевненості, що в її рідній Ялті, така ідея приживеться.

"Я з дитинства люблю тварин, просто обожнюю їх. Також маю досвід в ресторанному бізнесі. Отже вирішила поєднати своє хобі та професійне знання. От і відкрили таке кафе. Львів сучасне креативне європейське місто, нам з чоловіком тут дуже подобається.Така котоідея, це саме те,чого тут трішки вистачало. Мені здається Львів готовий до цього",- розповіла Годок.

Для уникнення конфліктів між тваринками кафе розділене на дві зони – одна куди приходять зі своїми улюбленцями, друга де вільно гуляють постійні жителі закладу. Відвідувачі заходять в другу зону, ретельно помивши руки та натягують на взуття бахіли. Всі ці гігієнічні заходи для підтримки здоров'я місцевих котів.

"Це напевно найкраще місце у нашому місті. Дуже любимо котиків – це така чудова нагода прийти, провести хороший час разом з нашими чотирилапими друзями, адже коти це самі найкращі антидепресанти", - захоплюється відвідувачка Ірина Здибаль

Ціни тут помірні. Кава – 17 гривен, основні страви в середньому 50 – 60 гривен. Чотирилапих відвідувачів пригощають високоякісними кормами.

Зараз ви читаєте новину «Переселенці з Криму відкрили у Львові унікальне котокафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути