понеділок, 03 серпня 2015 09:40

Печерський суд заарештував два будинки сина Азарова на Сардинії

Печерський суд заарештував два будинки сина Азарова на Сардинії

Печерський райсуд у м.Києві заарештував два будинки сина екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова - Олексія на Сардинії. Про це йдеться в ухвалі суду від 28 липня, повідомляють Наші гроші.

"Суд розпорядився заарештувати два будинки, розташовані на території Італійської Республіки у м. Ольбія (Сардинія), район затоки Марінелла. Цю нерухомість придбала компанія "Agosto 2012 s.r.l.", пов'язана з Азаровим. Один будинок куплений 17 грудня 2012 року, а інший - 7 вересня 2013 р. Відомо, що італійська поліція ще восени минулого року арештувала ці активи Азарова", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, проти Олексія Азарова проводиться досудове розслідування за підозрою у незаконному збагаченні. Встановлено, що у 2012-2014 рр. Азаров-молодший, будучи народним депутатом, отримав із невстановлених джерел 7,70 млн євро, 600 тис. швейцарських франків і 0,5 млн доларів.

Надалі ці кошти розміщено у банках Швейцарії, Італії та князівства Ліхтенштейн. При цьому Азаров у 2012-2014 рр. задекларував значно менші доходи в сумі 19,65 млн грн.

Народний депутат Сергій Лещенко повідомив, що сім'я Азарова мешкає в Австрії, де вони мають щонайменше три будинки і шале, а його син навчається у найдорожчій школі Відня.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд заарештував два будинки сина Азарова на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути