середа, 20 серпня 2014 13:40

Захистом українських військових літаків займеться армія США

Захистом українських військових літаків займеться армія США
Фото: 34.ua

США розглядають питання щодо обсягів матеріально-технічної допомоги для авіації та особового складу авіаційних частин української армії.

Про це повідомив аташе з питань оборони при Посольстві США в Україні полковник Джозеф Хікокс, йдеться у повідомленні Міністерства оборони України.

Як повідомляється, у Вінниці відбулась робоча зустріч представників Командування Повітряних Сил ЗС України з військовою делегацією командування військово-повітряних сил Збройних сил США в Європі та офісу Аташе з питань оборони при Посольстві США в Україні.

В рамках зустрічі пройшов брифінг, під час якого сторони обговорили ряд питань, зокрема, обмін досвідом в застосуванні авіації, визначення обсягів матеріально-технічної допомоги з боку Збройних сил США.

Як зазначив Хікокс, на даний час у процесі розгляду перебуває питання щодо обсягів матеріально-технічної допомоги для особового складу авіаційних частин.

"Коли мені стало відомо, що військові літальні апарати потребують відповідних засобів, які б забезпечували їх ефективний захист від ворожих систем протиповітряної оборони, я відразу проінформував про це керівництво командування військово-повітряних сил Збройних сил США в Європі. Саме тому в складі делегації знаходяться його представники. Разом із ними ми будимо робити перші кроки, щоб визначити потреби українських військових авіаторів", — наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Захистом українських військових літаків займеться армія США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути