Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2016 20:14

Олександр Лозінський спростував своє затримання у справі Укрзалізничпостачу

Олександр Лозінський спростував своє затримання у справі Укрзалізничпостачу

У ЗМІ була поширена неправдива інформація про затримання колишнього керівника Укрзалізничпостачу Олександра Лозінського. Про це повідомив сам екс-чиновник у коментарі.

"Мене ніхто не затримував, бо не було причин для цього. Затримана інша людина. Очевидно, окремі ЗМІ помилково вирішили створити сенсацію на голому місці. У минулому були проблеми пов'язані з політично вмотивованим переслідуванням з боку представників режиму Віктора Януковича. Причиною було небажання допускати до закупівель окремі наближені до оточення колишнього президента компанії", - зазначив колишній очільник Укрзалізничпостачу.

Олександр Лозінський також підкреслив, що не може бути фігурантом розслідування НАБУ в принципі.

"У період часу, який став підставою розслідування для НАБУ я вже не працював в Укрзалізничпостачі через незаконне звільнення. Зараз вже відбулося кілька судів, які вдалося виграти. Сподіваюся, що правосуддя дозволить встановити справедливість", - зауважив Олександр Лозінський.

Також, екс-чиновник повідомив, що уся згадана інформація у ЗМІ про перебування у розшуку та порушені кримінальні справи не відповідає дійсності.

"Усі політично мотивовані справи порушені у 2012 році закриті за відсутністю факту злочину. Суди встановили відсутність будь-якої вини. Не відповідає дійсності і інформація про те, що я нібито перебуваю у розшуку", - сказав Олександр Лозінський.

Екс-очільник "Укрзалізничпостачу" припустив, що його особу прагнуть використати для політичних ігор.

"Очевидно, комусь потрібен політичний скандал. Я залізничник із 25 річним стажем. Пройшов шлях від простого працівника до керівника. Ніколи не мав стосунку до політичних сил. А загалом, на моє переконання, мала б бути щонайменше повага до людей, які прийшли працювати на залізницю у найважчі часи – початок війни на Донбасі, коли доводилося вирішувати багато проблем пов'язаних із захистом життя людей, забезпеченням життєдіяльності країни. Це були патріоти своєї держави", - підсумував Олександр Лозінський.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Лозінський спростував своє затримання у справі Укрзалізничпостачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути