Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 16:03

Одеська телеведуча розплакалась у прямому ефірі

Одеська телеведуча розплакалась у прямому ефірі
17 лютого ведуча і головний редактор скандальної одеської телекомпанії АТВ Наталя Перевалова розплакалася в прямому ефірі, коли довідалася, що стріляли в її співробітника репортера кримінальної хроніки Дмитра Хаблюка. В той час, коли журналіст розмовляла із хазяїном телекомпанії – лідером партії "Родіна" Ігорем Марковим, режисер повідомив її про інцидент. Стало відомо, що коли Дмитро Хаблюк виходив із будівлі телекомпанії, невідомий зробив два постріли в напрямку працівника ЗМІ. Після цього, нападник зник. Журналіст не постраждав. Ведучий і політик звинуватили в інциденті чинного міського голову Едуарда Гурвіца.

-Я маю надію, що коли ми переоберемо нового мера, всі ці жахливі події із нашим каналом закінчаться, - сказала Перевалова, плачучи.

Телекомпанія АТВ не в перший раз опиняється в скандальній ситуації. Нагадаємо, 29 вересня 2009 року під час мітингу під стінами Одеського окружного адміністративного суду був поранений ножем громадянський чоловік Перевалової оператор телеканалу Дмитро Докунов.

Крім того, 30 січня 2010 року, у день народження мера Одеси Едуарда Гурвіца, був зроблений напад на знімальну групу телеканалу АТВ, у результаті якого тілесні ушкодження одержав оператор Костянтин Длужневський.

Але найгучніший скандал виник на початку поточного року, коли декілька одеських телеканалів оприлюднили аудіозаписи розмови Наталії Перевалової і Ігора Маркова, де телеведуча зізналася в нетрадиційній орієнтації. Як стало відомо із телефонної розмови Перевалової та Ігора Маркова, журналістка "влаштувала лесбі-шоу" прямо на данс-полі московського клубу "Распутін" із двома стриптизерками. До цього часу Перевалова ніяк цю інформацію не прокоментувала.

Зараз в Одеському окружному адмінсуді розглядається позив Нацради по телебаченню і радіомовленню до телекомпанії відносно позбавлення ліцензії.

Зараз ви читаєте новину «Одеська телеведуча розплакалась у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути