вівторок, 23 квітня 2013 11:44

Обличчям Вінниці стала 17-річна школярка
5

Фото: Фото: Вікторія Марценюк

Вінничанка 17-річна Катерина Томчук стала обличчям Вінниці - 2013. Вона здобула перемогу у фотоконкурсі "Чарівна мить жіночої краси", який третій рік поспіль проводить фотограф Володимир Козюк.

"Ідеальною жінкою для мене є мама Тетяна Генадіївна, за свою щирість та доброту. Навіть поки тривало інтернет-голосування я не переживала і не дивилася скільки голосів вже маю. А мама щодня слідкувала. Сьогодні, під час оголошення результатів, вже так сильно хвилювалася, що моя подруга Олександра Матковська весь час тримала мене за руку і казала, що все буде добре, певно інтуїтивно відчувала",- каже Катерина.

Дівчина навчається у 11 класі Вінницької школи № 5. Працює моделлю.

"Мене цікавить сцена. Хочу і надалі продовжувати модельну кар'єру. Також мати гарну освіту, тому поки головна мрія успішно вступити до Києво-Могилянської Академії. Ще з п'яти років займаюсь танцями",- додала Катерина.

Цього року на конкурс свої фото прислали близько 700 жінок різного віку та професій. Методом інтернет-голосування були обрані найкращі роботи. Остаточні результати визначало спеціально обране жюрі.

"Минулі роки всіх учасниць фотографував сам, цього року вже ні, бо важко всіх зібрати. Були конкурсантки з різних міст, навіть із Уралу, - каже Володимир Козюк. - Переможницям окрім призів від спонсорів-пратнерів, дарую свої картини та безкоштовну фотосесію."

Наймолодшою моделлю стала 8-річна Луїза Міліманова.

"Відправити фото для участі у цьому конкурсі мамі порадила моя вчителька у школі моделей, де займаюсь. Коли оголосили, що я виграла в мене зразу посмішка з'явилась на обличчі. Дуже хотіла перемогти, бо тоді мене зразу всі хвалять, - каже Луїза. - Дуже люблю фотографуватися і коли виросту стану відомою моделлю. "

"Поки йшло інтернет-голосування вона щодня казала своїй тітці : "Ну, Люся подивися скільки вже там є голосів", - додала мати 32-річна Марина Міріманова.

Зараз ви читаєте новину «Обличчям Вінниці стала 17-річна школярка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути