Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2014 17:54

Німецькі детективи заплатять 30 млн тому, хто "здасть" замовників "Боїнг-777"

Німецькі детективи заплатять 30 млн тому, хто "здасть" замовників "Боїнг-777"
Фото: EPA

30 мільйонів доларів пропонує німецьке детективне агентство Wifka за інформацію про те, хто несе відповідальність за падіння 17 липня на сході України малайзійського пасажирського літака МН17.

Про це є інформація на офіційному сайті детективного бюро, яке знаходиться у німецькому місті Бад Швартау (федеральна земля Шлезвіг-Гольштейн).

"Wifka отримало завдання з'ясувати обставини збиття пасажирського літака МН17 "Малазійських авіаліній". Замовники надали у розпорядження 30 млн доларів у якості винагороди за відомості про цей злочин та можливі докази", - йдеться у повідомленні.

Конкретно детективів цікавить, хто надав наказ збити малазійський "Боїнг" і хто брав в цьому безпосередню участь, що сталося пізніше з цими людьми, яка зброя була застосована і хто покриває цей злочин.

Імена замовників розслідування не розголошуються. За даними детективного агентства, 30 млн доларів вже знаходяться на спеціальному банківському рахунку в Цюріху (Швейцарія). "Гроші можуть бути виплачені в Цюріху або за бажанням в іншому місці", - йдеться у повідомленні. Крім того, зазначається далі, замовники готові забезпечити інформаторам нову ідентичність.

Wifka не радить потенційним інформаторам повідомляти важливу інформацію в електронному листі чи по телефону, а, наприклад, тримати контакт через адвокатів.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі детективи заплатять 30 млн тому, хто "здасть" замовників "Боїнг-777"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути