неділя, 19 лютого 2017 21:50

Нардепа Соболєва побили

Нардепа Соболєва побили
Фото: Фейсбук

Народного депутата Єгора Соболєва побили під час сутичок у центрі Києва. Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю президента Порошенка. Стягнув у район Банкової кілька тисяч правоохоронців. Цим панам вдалося розірвати мітинг людей, які виступають проти торгівлі з окупованими територіями, затримати кількох, декількох зробити клієнтами "швидкої", а головне - розбити намет, який ми хотіли встановити на розі Банкової та Інститутської", - написав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідера ОУН Коханівського затримала поліція

За словами Соболєва, він намагався зупинити бійку між протестувальниками та правоохоронцями, передає "Інтерфакс-Україна".

Соболєв бив поліцейського та намагався зірвати з нього шолом під час сутичок на Майдані Незалежності за участі представинків "блокадного віча" та правоохоронців, розповіли в ефірі "Громадського".

Це сталося після того, як поліція затримала кількох учасників протестної акції, зокрема керівника ОУН Миколу Коханівського.

"Нардеп Єгор Соболєв та нардеп Семен Семенченко намагалися прорватися з боку Майдана на Європейську площу, де і затримали учасників акції. При цьому Соболєв бив поліцейського та намагався зірвати з нього шолом", - йдеться у повідомленні.

Кордон поліції при цьому не пропускав нардепів через загородження, встановлене для забезпечення безпеки під час масових заходів у центрі Києва 18-22 лютого.

Ввечері 19 лютого у Києві на вулиці Інститутській почалися зіткнення між протестуючими і поліцією. Поліція затримала голову Організації українських націоналістів Миколи Коханівського та ще кілька протестуючих. У ході зіткнень постраждали щонайменше 10 осіб. Протестувальники вимагають припинити торгівлю з окупованим Донбасом.

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Соболєва побили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути