субота, 30 липня 2016 01:45

На зміну забороненій "Ностальгії" прийде американський телеканал - Нацрада

На зміну забороненій "Ностальгії" прийде американський телеканал - Нацрада

У Нацраді розповіли, який телеканал прийде на заміну забороненій російській "Ностальгії".

На зміну забороненій російській "Ностальгії" з комуністичною символікою прийде американський телеканал — спільний проект "Голосу Америки" та "Радіо "Свобода" — "Настоящее время". Про це в ефірі "5 каналу" заявив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

"З'являється американський телеканал — спільний проект "Голосу Америки" та "Радіо "Свобода" — "Настоящее время", який буде російською мовою розповідати про події в Росії, в країнах пострадянського простору та Україні. Для мене особисто це альтернатива "Дождю", — сказав він.

Костинський додав: "Це вже є справді незалежний телеканал, який зможе розповідати тим людям, які ще не вірять, що насправді відбувається в Росії, які не вірять, що йде війна Росії проти України, то вони російською мовою зможуть отримувати об'єктивну інформацію, що насправді відбувається і на Сході України, і на Півдні, і за кордоном".

Як повідомлялося раніше, російський телеканал "Ностальгія" вилучено із Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Таке рішення було ухвалено Національною радою з питань телебачення та радіомовлення від 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «На зміну забороненій "Ностальгії" прийде американський телеканал - Нацрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути