субота, 13 лютого 2016 12:07

На Закарпаття намагалися проїхати декілька вантажівок із російськими номерами

На Закарпаття намагалися проїхати декілька вантажівок із російськими номерами
Зарпатські патріоти зупиняють російські фури і змушують водіїв розвертатися

У ніч на суботу активістами блокади російських вантажівок на Закарпатті зупинено декілька спроб проїхати вглиб області до кордону з країнами Євросоюзу. Про це повідомляє Закарпатська облдержадміністрація.

"Автомобілі були розвернуті учасниками акції після чого поїхали у зворотному напрямку. Раніше ці ж вантажні автомобілі на межі Львівської та Закарпатської областей очікували нагоди, щоб проїхати через село Нижні Ворота до кордону з ЄС. Станом на ранок 13 лютого ситуація на в'їзді у Закарпаття через пункт пропуску Нижні Ворота по трасі Київ-Чоп залишається спокійною", - йдеться у повідомленні.

На місці перебувають представники правоохоронних структур та громадські активісти. Зараз пункт пропуску працює в звичайному режимі, проїзд легкових і вантажних автомобілів вільний, жодної фури з російськими номерами немає.

Блокування російських вантажівок прокоментував лідер ліберально-демократичної партії Росії та рупор Кремля Володимир Жириновський.

Нагадаємо, У грудні 2015 року росіяни обмежили в'їзд на територію РФ вантажівок з товаром, виробленим в Польщі. Поляки у свою чергу повністю перекрили рух вантажівок між державами зупинився. Росія не придумали нічого кращого, аніж пустити свої вантажівки через Білорусь, Україну до кордону із Угорщиною. В Україні ці вантажівки їдуть 550 км територією чотирьох областей: Волинської, Львівської, Івано-Франквської та Закарпатської.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпаття намагалися проїхати декілька вантажівок із російськими номерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути