неділя, 31 травня 2015 18:17

На ярмарку в музеї Гончара продають вишиванки, картини та прикраси
7

Фото: Олександра Горчинська

Ярмарок народної творчості проходить в Українському центрі народної культури "Музей Івана Гончара" в Києві. Тут зібралося близько 60 майстрів з різних куточків України.

На торговельних ятках можна побачити вишиванки, ляльки-мотанки, прикраси з бісеру та скла, вінки, дизайнерські ювелірні вироби зі срібла, коралів та натурального каменю, картини, глиняні та керамічні вироби, а також багато іншого.

"Сюди приїхали майстри з таких регіонів як Обухівщина, Богуслав, Коломия, Рівне, Бровари, Полтава, Івано-Франківськ, Васильків, Львів, Запоріжжя, Сумщина, Київ та Біла Церква. У рамках ярмарку також проходять різні майстер-класи. Наприклад, виготовлення пряників, плетіння вінків, живопис на склі. Найбільший попит зараз на вишивку, прикраси і кераміку", - каже Тетяна Пошивайло, заступник директора музею Івана Гончара.

Також тут проходить благодійний аукціон, де кожен відвідувач може придбати представлені на ярмарку роботи майстрів, а всі вилучені кошти підуть на лікування та протезування бійців, поранених в зоні АТО. За вчорашній день на такому аукціоні назбирали 2300 грн.

Зараз ви читаєте новину «На ярмарку в музеї Гончара продають вишиванки, картини та прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути