вівторок, 30 вересня 2014 17:49

На волонтерів Ляшка скоїли відразу кілька нападів

На волонтерів Ляшка скоїли відразу кілька нападів

28 вересня 2014 року у Києві біля станції метро "Арсенальна" група з семи невідомих осіб вчинила хуліганські дії щодо намету Радикальної партії, внаслідок чого він був розфарбований, а на адресу агітаторів надійшли погрози про застосування методів фізичного впливу. На місце інциденту було викликано наряд міліції Печерського району, який затримав організатора нападу, повідомили у прес-службі політсили.

Того ж дня у Миколаєві невідомі напали на п'ять наметів. Знищено конструкції точок агітації. Волонтерів намагались залякати, погрожуючи автоматичною зброєю – автоматом Калашникова.

Один з агітаторів внаслідок нападу зазнав тілесних ушкоджень і був госпіталізований до лікарні з підозрою на струс головного мозку. Іншого волонтера, чоловіка пенсійного віку, зловмисники повалили на землю та завдали кілька ударів ногами.

Прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка звертається до правоохоронних органів з проханням ретельно розслідувати зазначені інциденти та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

Ми рішуче засуджуємо будь-які спроби дестабілізувати ситуацію в країні і заявляємо, що не залишимо зазначені випадки без належного реагування. Радикальна партія Олега Ляшка закликає всі політичні сили до чесної передвиборчої боротьби.

Вам не вдасться залякати наших активістів і волонтерів. З нами правда, тому ми переможемо!

Зараз ви читаєте новину «На волонтерів Ляшка скоїли відразу кілька нападів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути