Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2016 23:31

На Полтавщині розгорається скандал через загибель міліціонера-"атошника"
4

Фото: Микола Марченко

Сьогодні у Миргороді була скликана позачергова сесія міської ради. Приводом стала смерть, нібито через повішення, учасника АТО, капітана міліції Олександра Овсієнка через побори у міліції.

Стали відомі деталі масштабів корупції у міліції. Депутати озвучили цифру у 50 тисяч гривень, котрі ніби то із Миргородської поліції передавали міліцейському керівництву Полтавщини.

Перед початком сесії депутати переглянули відео матеріал, де мати, дружина та сестра покійного розповіли на камеру, як Олександра Овсієнка тероризувало керівництво Миргородської міліції. І все нібито через те, що відмовився збирати "дань" для керівників Полтавської міліції.

Також була оприлюднена інформація, що працівники швидкої медичної допомоги нібито при огляді трупа бачили аркуш паперу. Який в подальшому кудись зник. Люди припускають, що то була передсмертна записка покійного.

Крім того прозвучала інформація, що Олександр Овсієнко звертався анонімно до вищого керівництва щодо фактів корупції та поборів у Миргородській міліції. Також була озвучена інформація, що колишній начальник Миргородської міліції за 5-хвилинне спізнення на роботу вимагав платити йому як штраф 500 гривень.

Т ж на позачергову сесію і було винесене питання про звернення депутатів до керівників силових структур відносно об'єктивного розслідування смерті учасника АТО, капітана міліції Олександра Овсієнка.

На 2 березня на 11 годину у приміщення Миргородської міської ради має відбутися круглий стіл з участю громадськості міста та депутатів. На ньому має прозвучати звіт керівництва прокуратури Полтавської області та керівництва обласної поліції відносно цієї резонансної справи.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині розгорається скандал через загибель міліціонера-"атошника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути