Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2015 09:37

На Донбасі третій день не стріляють

На Донбасі третій день не стріляють

В зоні антитерористичної операції повна тиша зберігається вже понад три доби.

Як повідомляє вранці прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбук, упродовж минулої доби на Донбасі противник повністю дотримувався режиму припинення вогню.

"Не зафіксовано випадків порушення перемир'я і в районі лінії розмежування на тимчасово окупованих територіях", - йдеться у повідомленні.

В прес-центрі зазначають, що на на тимчасово окупованих територіях "люди і надалі розчаровуються політикою "руського мира", яку так завзято намагаються нав'язати лідери невизнаних республік".

"Так, рядові бойовики та псевдо правоохоронці так званих "ЛНР", "ДНР" напряму обурюються низьким рівнем фінансування та умовами у яких проходять службу. Тож не рідко, аби хоч трохи заробити, найманці продають власну зброю і боєприпаси", - повідомляють у прес-службі.

Водночас, влада невизнаної ЛНР, розуміючи що в регіоні багато майже не контрольованих озброєних людей, планує на законодавчому рівні закріпити за правоохоронними органами кураторів з Російської Федерації, додали у прес-центрі.

Нагадаємо, після зустрічі у Нормандському форматі 2 жовтня, прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков не виключив, що мінські домовленості по Україні треба буде продовжити на період після Нового року, але буде потрібно виробити крайній термін їх імплементації.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі третій день не стріляють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути