вівторок, 21 серпня 2012 23:39

Музей пенісів відкрився у Рейк'явіку

Музей пенісів відкрився у Рейк'явіку
euromag.ru

У столиці ісландії відкрився музей незвичайної тематики: Сігурдур Хьяртарсон зібрав значну колекцію пенісів ссавців від кита до хом'яка.

За п'ятнадцять років ісландець обзавівся пенісами всіх тварин Ісландії та багатьох видів з інших частин світу.

Пішовши на пенсію, літній викладач вирішив зробити своє хобі доступним всім бажаючим і виставив 280 експонатів на загальний огляд. Експонати відносяться до 95 різних видів тварин, а гордість власника - єдиний людський пеніс в колекції, що колись належав ісландському фашистові, який помер у віці 95 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Рейк'явіка виступив на гей-параді у масці Pussy Riot

Новітній і не менш сенсаційний експонат - зліпки органів ісландської національної гандбольної команди, що завоювала бронзу на Олімпійських іграх в Пекіні.

А найпоширеніший питання, на який доводиться відповідати власнику колекції, - це питання про те, хто в світі має фалос найбільшого розміру. Сігурдур Хьяртарсон заявляє, що це синій кит, чий орган досягає 5 м в довжину. А найменший член у хом'яка - всього 2 мм.

Музей працював в Рейк'явіку з 1997 по 2004 рік, після чого був перенесений у місто Хусавік. У 2012 році "фаллологічний" музей повернувся в столицю. Колекцію пенісів вже побачили 400 000 осіб - більше, ніж жителів у країні. Хьяртарсон впевнений, що в цій темі немає нічого непристойного, відзначає Kurier.

Зараз ви читаєте новину «Музей пенісів відкрився у Рейк'явіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути