вівторок, 21 жовтня 2014 11:25

Москаль попереджає, що в окремих населених пунктах Луганщини проводити вибори небезпечно для життя

Москаль попереджає, що в окремих населених пунктах Луганщини проводити вибори небезпечно для життя
Фото: www.unian.net

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль попереджає Центральну виборчу комісію про небезпеку проведення дострокових парламентських виборів в окрузі №114.

Про це повідомляє прес-службу Москаля.

Він стверджує, що практично вся територія Станично-Луганського району, який межує з так званою ЛНР, щодня обстрілюється важкою артилерією, сюди регулярно проникають диверсійно-розвідувальні групи бойовиків. Аналогічна ситуація спостерігається в селах Лобачеве, Лопаскіно, Кримське, Сміливе і Трьохізбенка Новоайдарського району, які разом зі Станично-Луганським районом входять у одномандатний округ №114.

"У зв'язку з реальною загрозою життю і здоров'ю членів дільничних виборчкомів, довірених осіб кандидатів у народні депутати, офіційних спостерігачів та самих виборців, голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся в окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу № 114 з проханням розглянути можливість проведення виборів 26 жовтня на зазначених територіях", - зазначає прес-служба.

Крім цього, за словами Москаля, у ЛОДА постійно надходить інформація про підготовку збройних провокацій з боку бойовиків у прифронтових населених пунктах під час виборів.

Також губернатор Луганщини направив аналогічне звернення в окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №112 щодо можливості проведення голосування 26 жовтня у селах Тошківка, Новотошківка і Нижнє Попаснянського району.

Нагадаємо, раніше Москаль просив голови ЦВК Михайла Охендовського провести вибори Верховної Ради України у 104 мажоритарному окрузі Луганської області після завершення АТО.

Зараз ви читаєте новину «Москаль попереджає, що в окремих населених пунктах Луганщини проводити вибори небезпечно для життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути