Ексклюзиви
неділя, 23 серпня 2015 09:24

Мочанов поверне Порошенку свій орден: відправить "Новою поштою"

Мочанов поверне Порошенку свій орден: відправить "Новою поштою"

Відомий волонтер, гонщик і телеведучий Олексій Мочанов заявив, що поверне президенту Петру Порошенку орден Богдана Хмельницького, який отримав в грудні 2014 року.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Петі 24.08 орден Богдана Хмельницького відправлю назад новою поштою. Мені не потрібні брязкальця від цього трепливого пі ... ола, який розвісив до Дня Незалежності плакати типу "правда і перемога", - написав Мочанов.

Волонтер обурений звинуваченнями на свою адресу після того, як він днями відвідав окупований Донецьк, щоб взяти участь у звільненні там полоненого.

"І жодна б...ь з АП (адміністрація президента, - ред.) не сказала чесно, що вся дешева балаканина після того, як Андрюха потрапив у полон - це була лише балаканина. Сепарасти протягом години знали, кого пыймали - Рахман один із найрозкрученіших десантників цієї війни. Разом з Майком, Маршалом, Ведмедем, Чайкою i Забродським. Ви брешете, що відразу готували операцію зі звільнення? П...ж.

Всі стояли на нагородженні в Слов'янську 2 серпня в день ВДВ і робили вигляд, що нічого не трапилося. А Рахмана в цей час діряві відправили до сусідів у луганду, там їм було тримати його спокійніше. Завдяки моїм постам з Донецька Рахмана нарешті включили в список на обмін.

Але куманьок путінга мертвечук забракував всі пропоновані варіанти. І навіть не знає прізвище Андрюхи - у першому варіанті він з'явився у сепарів як Рахман, а не Гречанов, герой програми Хоробрі Серця на 2+2. До дня десантника", - написав Мочанов.

Волонтер також висловив обурення тим, що обміном полонених займається кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.

"Як таке взагалі можна було допустити? І чому з цим есдеком-невдахою взагалі хтось щось повинен погоджувати? З якого дива і на якій підставі? Вам в Мінську бром в компот підливали? Або одурин в чай? Медвечук намагається впливати на ситуацію одноосібно, гальмує, тасує і змінює все на свій кремлівсько-кучмівський хитро...й розсуд, з єдиною метою: бути в темі, демонструвати вплив і відчувати владу", - звернувся Мочанов до Порошенка.

Раніше в мережі розгорівся скандал навколо поїздки Мочанова в окупований Донецьк. Деякі користувачі угледіли в коментарях Мочанова по цьому візиту підтримку сепаратистів.

Нагадаємо, указом від 4 грудня 2014 Порошенко нагородив державними нагородами 19 волонтерів за громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки України. Серед нагороджених також був Олексій Мочанов.

Зараз ви читаєте новину «Мочанов поверне Порошенку свій орден: відправить "Новою поштою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути