Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2015 06:41

"Мавпа з гранатою - страшна річ": Бірюков вважає, що терористи цілилися в український АН-26, а потрапили в малайзійський "Боїнг"

"Мавпа з гранатою - страшна річ": Бірюков вважає, що терористи цілилися в український АН-26, а потрапили в малайзійський "Боїнг"
te.org.ua

Терористи, які в липні 2014 року збили малайзійський "Боїнг-777", насправді цілилися в український транспортно-десантний літак Ан-26. Про це в інтерв'ю російському виданню "Слон" повідомив радник Президента України Юрій Бірюков, передає УНН з посиланням на "5 Канал".

"Вони ж самі потім говорили, що полювали на Ан-26 - десантно-транспортний. А ракета вибрала собі більш велику ціль - ну це було так, як невстановлені українські військові невстановлено збили російський Ту-154 над Чорним морем. Стріляли по мішені, а ракета вибрала ціль з більш якісним підсвічуванням, ну і відповідно більшого розміру, і перенавелась", - зазначив він.

На уточнююче запитання журналіста, чи дійсно цей транспортний літак летів одночасно з рейсом МН17, радник президента відповів: "Так, Ан-26 там був".

За його словами, швидше за все, бойовики промахнулися.

"Я не чув версії, що вони спеціально хотіли збити пасажирський літак. Це як обстріл Маріуполя: стріляли по блокпосту - потрапили в житлові будинки. Мавпа з гранатою - страшна річ", - сказав Бірюков.

Зараз ви читаєте новину «"Мавпа з гранатою - страшна річ": Бірюков вважає, що терористи цілилися в український АН-26, а потрапили в малайзійський "Боїнг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути