пʼятниця, 27 травня 2016 03:47

Майстер клас для охоронців: посол Канади в Ірландії розібрався з протестувальником

Майстер клас для охоронців: посол Канади в Ірландії розібрався з протестувальником
Фото: ci.radio-canada.ca Больше читайте здесь: http://zn.ua/WORLD/posol-kanady-v-irlandii-primenil-navyki-ohrannika-214585_.html

Посол Канади в Ірландії Кевін Вікерс силою виштовхав протестувальника, який проводив одиночну акцію під час пам'ятної церемонії в Дубліні, передає "Укрінформ".

Захід було присвячено вшануванню пам'яті 100 британських військових, які загинули під час Пасхального повстання в Ірландії проти Британського правління в 1916 році.

Протестувальнык пробрався на цвинтар, де проходила закрита для широкої публіки церемонія, і почав викрикувати: "Це ганьба!". Посол Канади негайно відреагував на дії порушника спокою і силою вивів його з церемонії. Пізніше чоловіка заарештувала поліція.

Нагадаємо, що до призначення на дипломатичну посаду, Кевін Вікерс очолював службу безпеки канадського парламенту. У жовтні 2014 року Вікерс допоміг нейтралізувати терориста, який влаштував стрілянину у федеральному парламенті Канади.

Зараз ви читаєте новину «Майстер клас для охоронців: посол Канади в Ірландії розібрався з протестувальником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути