Ексклюзиви
четвер, 14 листопада 2013 12:26

Львівський трамвай порівняли з лімузином

На трамвайних зупинках Львова з'явилися чорно-білі оголошення, в яких пасажирів закликають оплачувати проїзд. Новий трамвай "Електрон", який їздить по місту в серпні цього року, порівнюють з лімузином.

"Привіт! Я шикарний лімузин. Кожен мріє на мені покататися, бо я коштую 600 тисяч баксів! Лише за 300 гривень Ви можете орендувати мене на годину!" - йдеться в оголошенні.

Поряд прикріплене фото нового трамвая: "А я трамвай "Електрон" Т5L64 — лише один такий в Україні. Я коштую 1 млн євро, а проїзд у мене доступний усім, бо коштує лише 1,5 гривні!"

"Новий трамвай став для нашого міста справжньою атракцією, - коментує мер міста Андрій Садовий. - До Львова приїздять з інших міст, щоб покататися на туристичному "чудо-поїзді" і трамваї "Електрон". Тому я зроблю все, щоб цей завод і надалі виготовляв для нас трамваї. А також тролейбуси й автобуси. Це якісніше і дешевше, ніж в інших виробників".

Кілька років тому у трамваях Львова розвісили оголошення з біографією вбивці голови Оун Степана Бандери — Богдана Сташинського. Його завербувала КДБ після того, як не сплатив проїзд в електричці. "Сьогодні не платиш за проїзд — завтра агент КДБ!" - так львів'ян закликали купувати квитки.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівський трамвай порівняли з лімузином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути