неділя, 25 вересня 2016 16:22

Львівська податкова погрожує залишити ряд прикордонних переходів без магазинів dute free

Львівська податкова погрожує залишити ряд прикордонних переходів без магазинів dute free

Українсько-німецьке спільне підприємство "Львів-Трейдент" може зупинити діяльність через дії Госфіскальної служби у Львівській обл.

Про це йдеться в статті "Європа: як львівські податківці руйнують українсько-німецьке СП" на сайті "РБК-Украина".

Згідно з інформацією видання, податківці вирішили заборонити компанії працювати, шляхом анулювання дозволів на безмитну торгівлю. Відповідний лист представники "Львів-Трейдингу" отримали ввечері в п'ятницю, 23 вересня. Примітним є той факт, що розгляд Спільною комісією Держприкордонслужби та ГФС цього питання призначено на 10 ранку в понеділок. "Таким чином, підготуватися до засідання або хоча б вивчити надумані звинувачення – ніколи. Претензії влади стосуються діяльності компанії за 2013-14 рр., проте в актах за результатами попередніх дев'яти (!) перевірок немає жодної згадки про подібні порушення", - йдеться в матеріалі.

Зазначається, що підприємство з європейським капіталом проверяели дев'ять раз за два роки, і не виявили жодних серйозних порушень. Зазначається, що "Львів-Трейдінг" знаходиться на п'ятому місці в списки кращих платників податків області.

Довідка. Українсько-німецьке спільне підприємство "Львів-Трейдинг" здійснює свою діяльність у сфері безмитної торгівлі вже більше 25 років і є власником магазинів безмитної торгівлі у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення: "Шегині", "Рава-Руська", "Краковець" на українсько-польському кордоні та "Бачівськ", "Катеринівка" – на кордоні з РФ, а також в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни). За останні 3 роки підприємство сплатило до державного бюджету України близько 42,4 млн грн податків.

Співвласниками СП є фірма "Альмаро Імпорт Експорт ГМБХ" (Німеччина) і ТОВ "Атея" (с. Сокільники, Львівської обл.) з частками у статутному капіталі 50%.

Зараз ви читаєте новину «Львівська податкова погрожує залишити ряд прикордонних переходів без магазинів dute free». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути