пʼятниця, 24 січня 2014 20:12

Спецтема: Євромайдан-2013

Лідера Автомайдану Дмитра Булатова досі не знайшли

Лідера Автомайдану Дмитра Булатова досі не знайшли
Дмитро Булатов Фото: facebook.com

Вже два дні не виходить на зв'язок один із лідерів Автомайдану 35-річний Дмитро Булатов. Востаннє з ним говорили "автомайданівці" в середу ввечері 22 січня.

"Востаннє на зв'язок він виходив ввечері 22 січня. В той вечірній патруль, коли на вулиці Щорса "Беркут" побив автомайданівців, він не їздив. Зараз все, що знаємо, що він пропав. З'ясували більш менш з ким він востаннє говорив і бачився. Нічого конкретного. Все це були наші активісти. Говорили з ними про зустрічі на четвер. Тепер будемо ще розповсюджувати листівки про його зникнення", - каже одна з активісток Автомайдану Віра.

Дружина Дмитра вже подала заяву про зникнення чоловіка в міліцію. Ті порушили кримінальне провадження. Справа знаходиться в Дарницькому районному управлінні. Говорити із журналістами вона категорично відмовляється. Каже, боїться за свою безпеку.

Подейкують, що Дмитра можуть утримувати бандити в районі села Бортничів. Це за 10 км від Києва.

"За викраденнями активістів, побиттям та "тітушками" стоїть Олексій Чеботарьов. Він контролює ринок спирту, має кілька судимостей, напряму спілкується з першими особами країни. За собою я теж помітив стеження людей, які мають відношення до Олександра Ліщенка. Його прізвисько Ліча. Він контролює ринок "Троєщина". Якщо щось станеться з Булатовим або іншими активістами Автомайдану, вся вина на них або їх підопічних", - написав на своїй сторінці у Фейсбук один з активістів Автомайдану 34-річний Олексій Гриценко.

Булатов є одним із засновників Автомайдану. Їздив на машині марки "Фольксваген поло" кольору "бежевий металік".Номерні знаки АА 1075 НН. У вечір свого зникнення він був за кермом автівки. Її теж нема.

Ще один з активістів Автомайдану 29-річний Сергій Коба зараз знаходиться в Мюнхені. Каже, що буде там разом з тамтешніми українцями бойкотувати помешкання та офіси українських олігархів.

Зараз ви читаєте новину «Лідера Автомайдану Дмитра Булатова досі не знайшли ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути