Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2015 23:55

Лазорко пішов з "Укртранснафти" на лікарняний - Лещенко

Лазорко пішов з "Укртранснафти" на лікарняний - Лещенко
http://24tv.ua/

Олександр Лазорко, якого відсторонили від виконання обов'язків голови правління "Укртранснафти", відмовився йти у відставку і пішов на лікарняний. Про це написав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook.

"Коломойський продовжує війну з державою, а його миролюбна риторика не варто і гроша. Розкриваються нові подробиці. Виявляється, його ставленик в 100-відсотковій державній "Укртранснафті" Лазорко відмовився йти у відставку. Він пішов... на лікарняний, залишивши замість себе свою багаторічну підлеглу Парахоняк, яка працювала під його керівництвом ще на нафтозаводах Коломойського. Парахоняк продовжує гнути лінію "Привату". Від імені державної "Укртранснафти" вона подала у суд... на свою материнську компанію "Нафтогаз України". 100-процентна державна "дочка" судиться з 100-відсотковою державною "матір'ю", - пише нардеп.

"Менеджери Коломойського намагаються скасувати підсумки зборів акціонерів "Укртранснафта", щоб визнати неповноважним призначення двох нових членів наглядової ради "Укртранснафти", а потім - визнати незаконним рішення про відсторонення Лазорка, оскільки не буде кворуму. Кожен місяць перебування людей Коломойського в "Укртранснафті" коштує державі втрат 75 мільйонів гривень тільки на зберіганні технічної нафти. Це не рахуючи 2 мільярдів державних грошей "Укртранснафти", розміщених на рахунку в "Приватбанку", - зазначив Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Лазорко пішов з "Укртранснафти" на лікарняний - Лещенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути