середа, 29 липня 2015 15:18

Ландіка знову хочуть покарати за побиття моделі Коршунової

Сьогодні, 29 липня, у Сіверськодонецьку відбувається розгляд апеляції на виправдувальний вирок суду у справі Романа Ландіка, повідомляє ТСН. Після того, як 19 січня 2012 року суд визнав його винним у побитті моделі Марії Коршунової, обвинувачуваний на засіданнях не з'являвся.

За апеляцією Ландіка, у лютому 2015 року з нього зняли всі обвинувачення – суд визнав помилку у рішенні трирічної давнини і зняв з екс-депутата судимість. Проте, прокуратура подала апеляцію, яку сьогодні й розглядають.

Автор: ТСН
 

Раніше Роман Ландік не з'являвся на публіці, а його батько – Володимир Ландік – запевняв, що синові погрожують розправою. "Мій син щодня, протягом двох місяців, поки тривав суд, постійно приїжджав на суд і давав свідчення. Коли суд завершився і коли подали апеляцію, він сказав: "Я отримав рішення. Ось коли буде апеляція і рішення вступить в законну силу, покличте мене, я все буду розповідати", - розповідав Ландік-старший.

Сьогодні Ландік-старший присутній на засіданні разом з сином.

Нагадаємо, що  19 січня 2012 року Романа Ландіка визнали винним у побитті дівчини в липні 2011 року в клубі "Баккара" і винесли вирок: 3 роки позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки. Відтоді Ландік неодноразово намагався опротестувати рішення суду, а також звинуватити Коршунову і в замаху на життя, і в поширенні порнографії.

Зараз ви читаєте новину «Ландіка знову хочуть покарати за побиття моделі Коршунової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути