вівторок, 28 квітня 2015 15:07

"Крымская мечта": російські бомжі атакують півострів

"Крымская мечта": російські бомжі атакують півострів
ria.ru

В Алушту вторглися бездомні чоловічки.

Про це пише "Новая газета".

"Проблема дуже серйозна. Сюди потягнулися люди без певного місця проживання з інших регіонів", - б'є на сполох голова міськради Галина Огнєва. Влада вважає, що під загрозою епідемічна обстановка і громадський порядок.

Місцевий головлікар Іван Новицький зазначає, що бездомні гості - в основному нещасливці з південного сходу України. Але є відомості, що в Крим за кращим життям кинулися і російські, материкові бродяги.

"Їдуть-їдуть! Регулярно в Краснодарський край їхали, а раз Крим тепер наш, то й до Криму як-небудь доберуться. Теплий край, спи де хочеш. Соціальні служби, особливо державні, про це можуть не знати, бо тісно з підопічними не спілкуються. От у нас буквально днями виїхав до Сочі хлопець, років 60. Їздить туди щорічно. Збирає на пляжі, що відпочиваючі забувають. А там і мобілки, і колечка навіть. І збуває їх кудись, я так розумію. Тим і живе. Зруйнована душа у людини. Хвалиться, що навіть любов якась йому перепадає ", - розповів соціальний працівник при храмі Вознесіння на Горохове поле Олександр Древицький.

Нагадаємо, що 16 березня 2014 року в окупованому Криму було проведено "референдум" про від'єднання від України і 18 березня Крим з ініціативи російського президента Володимира Путіна було включено до складу Російської Федерації. Ані "референдум", ані "приєднання" Криму до Росії в світі не були визнані (за винятком декількох країн, залежних від Росії, наприклад, Науру).

Зараз ви читаєте новину «"Крымская мечта": російські бомжі атакують півострів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути