Ексклюзиви
субота, 22 листопада 2014 11:42

Контррозвідка СБУ накрила терориста "Кота" і обезголовила групу з 20 бойовиків
4

Контррозвідка СБУ у взаємодії з Головним управлінням розвідки Міноборони України (ГУР МО) успішно провели бойову операцію, в результаті якої затримали лідера диверсійно-розвідувальної групи спецпідрозділу "ДНР" "Русичі" громадянина України К. 1977 р.н. з позивним "Кіт".

Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці в Facebook, йдеться в інформації censor.net.ua.

"Унікальністю цієї складної бойової операції було те, що "Кіт" був "накритий" на території ворога (!). Наші контррозвідники його" висмикнули "з населеного пункту, підконтрольного "ДНР". Після знешкодження "тамбовських вовків" і "кота" полювання на таких і схожих звірів буде продовжено...", - пише Лубківський.

У затриманого, окрім зброї, були вилучені топографічні карти з нанесеним розташуванням українських блокпостів, а також засоби зв'язку (рації, мобільні термінали, сім-карти), ноутбук і т. д.

"Таким чином була обезголовлена велика група з двадцяти бойовиків, яка координується ФСБ РФ і до складу якої входять переважно громадяни РФ, які пройшли навчання в спецтаборах. Зірвано плани групи щодо здійснення диверсії проти українських військовослужбовців. Так, за завданням ФСБ-шника з позивним "Саша", бойовики готували диверсійно-терористичні акти в Авдіївці Донецької області - зокрема сьогодні там мала бути замінована одна з автодоріг і скоєно напад на український блокпост", - повідомляє радник голови СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Контррозвідка СБУ накрила терориста "Кота" і обезголовила групу з 20 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути