Ексклюзиви
неділя, 29 березня 2015 14:50

Коломойський отримав від Філарета медаль "За жертовність і любов до України"

Коломойський отримав від Філарета медаль "За жертовність і любов до України"
Філарет. Фото: nr2.com.ua

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, його заступника Геннадія Корбана, голову правління "Фонду оборони країни" Павла Хазана і радника екс-губернатора Бориса Трейгермана медалями "За жертовність і любов до України".

Про це на мітингу "Дніпро за Україну", що пройшов учора на площі Героїв Майдану в Дніпропетровську, повідомив Правлячий архієрей Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Дніпропетровський і Криворізький Симеон (Зінкевич), пише місцеве видання Дніпропетровська панорама.

У своєму виступі єпископ наголосив, що Дніпропетровськ і його мешканці стоять на варті миру в Україні. На мітингу також були присутні представники інших конфесій, які висловили подяку екс-керівництву Дніпропетровської ОДА за збереження миру в регіоні.

Як відомо, всі четверо нагороджених складаються в єврейській громаді Дніпропетровська.

На сайті УПЦ КП зазначається, що цією медаллю нагороджуються люди, які проявили активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час подій Революції Гідності, у захисті Батьківщини на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність та допомогу Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальонам та іншим військовим формуванням України.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський отримав від Філарета медаль "За жертовність і любов до України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути